LIPIDIC

TEKUTÁ MASKA

Lipidová maska s jemným zlatavým odstínem, který jí dodává rakytníkový olej. Obsahuje velké množství lipidů a je ideální pro použití s Amino sprejem po zesvětlení, jako přípravek pro tónování vlasů. Dokáže odstranit přebytečné tónovací látky na vlasech, pokud se používá v kombinaci se sprejem, proto jej nepoužíváme po tónování, ale pouze před tónováním a po zesvětlení, protože dokáže odstranit tónovací látky z vlasů. Na dotek zjemňuje vlasy a dodává vlasům živý lesk.

Použití: Vlasy jsou vhodné pro použití na vlasy, které jsou zkrášleny: Aplikujte přes Amino sprej nebo samostatně, po odbarvení nebo před barvením, případně s použitím termoklobouku nebo klimazonu ne vyššího než 40 C nebo infračerveného žehliče pro větší účinek. Doba působení je 10 – 20 minut, poté se doporučuje opláchnout teplou vodou.

Aktivní látky: Olej ze semen hřebenatky habešské (a)
fytosteroly (a) oleylalkohol, olej z jader Argania Spinosa, olej z ořechů Cocos Nucifera, rakytník řešetlákový. Olej, hydrolyzované hedvábí, hydrolyzovaný pšeničný protein, hydrolyzovaný sójový protein, skvalan.

Tento produkt je k dispozici ke koupi pouze pro nehtové techniky a kosmetické salony.

500 ml